Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08:00 en 10:00. De assistente is 's middags ook bereikbaar tussen 14:00 en 15:00 en van 16:00 tot 16:30 uur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur van de arts, iedere dag tussen 13:30 en 14:00.

Eenmaal per maand op de maandag is er een avondspreekuur van 19:00 - 21:00, zowel bij de huisarts als bij de verpleegkundige. Indien het voor u niet mogelijk is om overdag op het spreekuur te komen, kunt u hier gebruik van maken in overleg met de assistente.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Per afspraak wordt er 10 minuten voor u vrij gehouden. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben omdat u meer onderwerpen wilt behandelen, of omdat u met meer personen komt, meldt u dat dan bij het maken van de afspraak. De assistente reserveert dan extra tijd voor u.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Rijbewijskeuringen


U kunt op de praktijk, op afspraak, terecht voor rijbewijskeuringen. Dit geldt echter alleen voor mensen die geen patient zijn bij ons in de praktijk. Reden hiervoor is dat we graag een zo objectief mogelijk resultaat willen garanderen. De kosten bedragen 50 euro.